ACANA ADULT DOG RECIPE 17 kg

1 hodnocení
 
Tip Doprava zdarma Efekt lupa
  • 1 z 3
 

KOMPLETNÍ KRMIVO PRO VŠECHNA PLEMENA A VĚKOVÉ KATEGORIE

DOSTUPNÉ I VE VARIANTÁCH:

BALENÍ: 6kg

BALENÍ: 11,4kg

Dostupnost k odeslání do 48h
Můžeme doručit do
11.12.2024
2 169 Kč
Kód produktu 513184
Značka ACANA
Kategorie KRMIVO PRO PSY
Položka byla vyprodána...
 

Vyráběno z čerstvých kanadských surovin, které jsou deklarovány kanadskou vládou jako vhodné pro lidskou spotřebu!

NOVÉ JMÉNO - receptura HERITAGE!

PŘIPRAVOVÁNO V OCEŇOVANÝCH KUCHYNÍCH V KANADĚ.

ACANA ADULT PŘEKYPUJE ČERSTVÝMI MÍSTNÍMI SUROVINAMI VČETNĚ VOLNĚ CHOVANÝCH KUŘAT, VAJEC Z HNÍZDNÍCH CHOVŮ, PLATÝSE LOVENÉHO VOLNĚ V PŘÍRODĚ A NA SLUNCI ZRAJÍCÍHO OVOCE A ZELENINY – VŠECHNY SUROVINY DODÁVAJÍ VÝŽIVU A CHUTNOST A ZAJIŠŤUJÍ TAK VRCHOLOVOU KONDICI VAŠEHO PSA.

 

Podobné produkty

Hmotnost 17 kg
Složení Čerstvé kuřecí maso (11 %), dehydrované kuře (10 %), dehydrovaná krůta (10 %), červená čočka, celý zelený hrách (9 %), fazole (8 %), čerstvé kuřecí droby (játra, srdce, ledviny) (6 %), dehydrovaný sleď (5 %), kuřecí tuk (5 %), zelená čočka (5 %), celý žlutý hrách (4 %), čerstvá celá vejce (4 %), čerstvý celý platýs (4 %), olej ze sledě (3 %), na slunci sušená vojtěška (3 %), hrachová vláknina, čerstvé kuřecí chrupavky (2 %), hnědá mořská řasa, čerstvá celá dýně, čerstvá celá máslová dýně, čerstvý celý pastinák, čerstvá kapusta, čerstvý špenát, čerstvé listy hořčice, čerstvé listy tuřínu, čerstvá celá mrkev, čerstvá jablka Red Delicious, čerstvé hrušky Bartlett, mrazem sušená kuřecí játra, mrazem sušená krůtí játra, čerstvé celé brusinky, čerstvé celé borůvky, kořen čekanky, kurkuma, ostropestřec, kořen lopuchu, levandule, kořen ibišku, šípky.
Analytické složky Protein - 29 % Obsah tuku - 17 % Hrubá vláknina - 5 % Hrubý popel - 7 % Vápník - 1.3 % Fosfor - 1 % Omega-6 - 2.6 % Omega-3 - 1 % DHA / EPA - 0.3 % / 0.3 % Glukosamin - 1200 mg/kg Chondroitin - 900 mg/kg Vitamín A - 12500 IU/kg, Vitamín E - 150 IU/kg
Doplňkové látky na kg E6 (Zinek): 100 mg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: