TASTE OF THE WILD Wetlands 12,2kg

3 hodnocení
 
Tip Efekt lupa
 

Kompletní krmivo pro psy vhodné pro všechna stádia života. Čerstvá a pečená kachna, krocan a jedinečné křepelčí maso. Kupa proteinů s nízkým obsahem tuku.

DOSTUPNÁ I VARIANTA:

BALENÍ 5,6kg

Dostupnost k odeslání do 48h
Můžeme doručit do
8.11.2024
1 490 Kč    
Kód produktu 5436
Značka Taste of the Wild
Kategorie KRMIVO PRO PSY
 

V náročném terénu mokřadů to vlci s lovem nikdy neměli jednoduché. Opeřencům obývajícím tyto nebezpečné oblasti ale křídla ani tak většinou nepomohla.

Taste of the Wild Wetlands, to je balení divoké drůbeže nalovené právě pro vašeho labužníka.

Základem je především kachna v čerstvém i pečeném kabátu společně s uzeným krocanem.

Pečená křepelka činí toto krmivo ještě unikátnějším. Nízkotučná divoká drůbež, spousta proteinů, nálož ovoce a zeleniny, a žádné zbytečné obiloviny. Omega-3 a –6 esenciální kyseliny dodá mořská ryba a složení je tak dokonale vyvážené.

Podobné produkty

Hmotnost 12.2 kg
Složení Kachna (12,5 %), kachní moučka (12,5 %), kuřecí moučka (12,5 %), batáty, hrách, brambory, kuřecí tuk (konzervovaný směsí tokoferolů), vaječný výrobek, moučka z mořských ryb, bramborová bílkovina, pečená křepelka (1 %), pečená kachna (1 %), uzená krůta (1 %), rajčatové výlisky, minerály, sušený čekankový kořen, rajčata, borůvky, maliny, extrakt z Yucca schidigera.
Analytické složky Protein 32,0 %, obsah tuku 18,0 %, hrubá vláknina 4,0 %, hrubý popel 8,8 %, vlhkost 10,0 %, omega-6 mastné kyseliny 2,4 %, omega-3 mastné kyseliny 0,4 %.
Vitamíny Vitamín A 10 000 IU/kg, vitamín D 750 lU/kg, vitamín E 150 IU/kg
Stopové prvky Hydrát chelátu železa a aminokyselin 60 mg/kg, hydrát chelátu mědi a aminokyselin 7,0 mg/kg, monohydrát síranu železnatého 60 mg/kg, pentahydrát síranu měďnatého 7,0 mg/kg, jodid draselný 1,5 mg/kg, hydrát chelátu manganu a aminokyselin 14 mg/kg, oxid manganatý 14 mg/kg, síran manganatý 14 mg/kg, hydrát chelátu zinku a aminokyseliny 75 mg/kg, síran zinečnatý 75 mg/kg, seleničitan sodný 0,3 mg/kg.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: